Termal conductive napel LOCTITE 3873

Pondok Description:

LOCTITE 3873 mangrupakeun, conductive thermally napel timer shimming. Lamun dipaké kalawan aktivator 7387 ™, éta cures gancang pikeun ngabentuk kakuatan tinggi, modulus tinggi, polimér térmosét acrylic. A ketebalan bondline seragam of 0.127mm hasil tina incorporation of spheres kaca padet. aplikasi disarankeun kaasup beungkeutan rupa alat generating panas (alat kakuatan) jeung spreaders termal.


jéntré produk

Tags produk

LOCTITE 3873 mangrupakeun, conductive thermally napel timer shimming. Lamun dipaké kalawan aktivator 7387 ™, éta cures gancang pikeun ngabentuk kakuatan tinggi, modulus tinggi, polimér térmosét acrylic. A ketebalan bondline seragam of 0.127mm hasil tina incorporation of spheres kaca padet. aplikasi disarankeun kaasup beungkeutan rupa alat generating panas (alat kakuatan) jeung spreaders termal.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !