• banner1
  • banner2 (1)
  • banner3 (1)
  • lem instan

    lem instan

  • SMD patch Beureum lem

    SMD patch Beureum lem

  • lem kapok UV & Uap <br/>

    UV & Uap
    lem kapok

  • Hiji Epoxy Cibalong <br/>

    Hiji Cibalong
    Epoxy

  • Panas konduksi lem

    Panas konduksi lem

  • Dua Cibalong <br/> napel

    Dua Cibalong
    napel

naha milih cardone

Pausahaan ieu operasi rupa-rupa elém diimpor pikeun usaha industri, agén utama HAILOK (Britania Helek) jeung LOCTITE (AS Loctite), RITELOK (Britania Rexroth), CHEMITECH (Japan) jeung ThreeBond) Tina produk napel, pasar sakuliah nu jualan parusahaan country.The sadaya produk ngaliwatan sertifikasi ISO9002 jeung sertifikasi QS9000, kualitas produk unggulan sarta ngaronjatkeun jasa teknis anu utama ciri operasi parusahaan.

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

    pikir keur waktos Anjeun

    WhatsApp Online Chat !