Hysol® FP4402

Përshkrim i shkurtër:

Hysol® FP4402 është një stres i ulët, encapsulant lëngshme epoxy projektuar për chip avancuar në aplikimet e bordit. pastërti të lartë dhe të ulët Karakteristikat termike zgjerim të sigurojë rezistencë të shkëlqyer ndaj lagështisë dhe shokut termik, dhe warpage të reduktuar të substrate. Ai është i përshtatshëm për mbrojtjen e një gamë të gjerë të pajisjeve gjysmëpërçues zhveshur, duke përfshirë patate të skuqura LSI tilla si RAM statike-së, maskë ROM-së dhe vargjeve porta. Kombinimi unik i stresit të ulët dhe rezistencë të shkëlqyer për lagështi dhe lëngjet proces gjithashtu ...


Detail Product

Produkt Tags

Hysol® FP4402 është një stres i ulët, encapsulant lëngshme epoxy projektuar për chip avancuar në aplikimet e bordit. pastërti të lartë dhe të ulët Karakteristikat termike zgjerim të sigurojë rezistencë të shkëlqyer ndaj lagështisë dhe shokut termik, dhe warpage të reduktuar të substrate. Ai është i përshtatshëm për mbrojtjen e një gamë të gjerë të pajisjeve gjysmëpërçues zhveshur, duke përfshirë patate të skuqura LSI tilla si RAM statike-së, maskë ROM-së dhe vargjeve porta. Kombinimi unik i stresit të ulët dhe rezistencë të shkëlqyer ndaj lagështisë dhe procesin e lëngjeve gjithashtu ofron performancë të mirë për aplikime të veçanta potting tilla si sensorë automobilave.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !