Rreth nesh

Kompania operon një shumëllojshmëri të ngjitëse të importuara për ndërmarrjet industriale, agjenti kryesor HAILOK (British Heleku) dhe Loctite (US Loctite), RITELOK (British Rexroth), CHEMITECH (Japoni) dhe ThreeBond) e produkteve ngjitëse, tregu të gjithë Vendi. Shitjet e kompanisë e të gjitha produkteve përmes certifikimin ISO9002 dhe certifikimit QS9000, cilësia e shkëlqyer e produktit dhe për të përmirësuar shërbimet teknike është karakteristikat kryesore të kompanisë operative.

ngjitës industrial çastit, vida dhe pjesë të rrumbullakëta fiksues, bosh sealant hidraulike tub, e sheshtë dhe fllanxhë sealant, import ngjitës strukturore, rrëshirë një komponent epoxy, BGA underfill zam, zam elektronike potting, PU nxehtë shkrihet ngjitëse, zam UV (zam UV) dhe pajisjet e ndriçimit, hedh plastike riparimin microporous ngopura, varet bordit PC dhe ngjitës mbrojtëse, silikoni me cilësi të lartë, dhe pajisje bombol me vrimë nxjerrëse. Në të njëjtën kohë, kompania ofron SMT patch elektronike dhe plastike dhe pastrim agjentët termike. Ne ju ofrojmë me shërbimet teknike në të njëjtën kohë, të gatshëm të ofrojnë një shumëllojshmëri të produkteve për të përmbushur nevojat tuaja.


WhatsApp Online Chat !