• banner1
 • banner2 (1)
 • banner3 (1)
 • zam Instant

  zam Instant

 • SMD Patch Red Glue

  SMD Patch Red Glue

 • UV & lagështi <br/> zam shëruar

  UV dhe lagështi
  zam shëruar

 • Një Epoxy Komponenti <br/>

  Një komponent
  Epoxy

 • Heat Kryen Glue

  Heat Kryen Glue

 • Dy komponent <br/> ngjitës

  Dy Komponenti
  ngjitës

pse zgjedhin Cardone

Kompania operon një shumëllojshmëri të ngjitëse të importuara për ndërmarrjet industriale, agjenti kryesor HAILOK (British Heleku) dhe Loctite (US Loctite), RITELOK (British Rexroth), CHEMITECH (Japoni) dhe ThreeBond) e produkteve ngjitëse, tregu të gjithë shitjet e kompanisë vendit.Komiteti e të gjitha produkteve përmes certifikimin ISO9002 dhe certifikimit QS9000, cilësia e shkëlqyer e produktit dhe për të përmirësuar shërbimet teknike është karakteristikat kryesore të kompanisë operative.

Lexo më shumë

Featured produktet

Kompania lajmeve

  mendoj për kohën tuaj

  WhatsApp Online Chat !