Termal konduktif adhesive LOCTITE 3873

Short Description:

LOCTITE 3873 punika, konduktif thermally adhesive poto-shimming. Nalika digunakake karo Activator 7387 ™, cures kanthi cepet kanggo mbentuk dhuwur kekuatan, pengaturan dhuwur, Polymer thermoset acrylic. A kekandelan bondline seragam saka 0.127mm asil saka penggabungan saka lingkungan kaca ngalangi. aplikasi Dianjurake kalebu iketan saka macem-macem piranti kang ngasilake panas (piranti daya) kanggo spreaders termal.


Detail produk

Tags Product

LOCTITE 3873 punika, konduktif thermally adhesive poto-shimming. Nalika digunakake karo Activator 7387 ™, cures kanthi cepet kanggo mbentuk dhuwur kekuatan, pengaturan dhuwur, Polymer thermoset acrylic. A kekandelan bondline seragam saka 0.127mm asil saka penggabungan saka lingkungan kaca ngalangi. aplikasi Dianjurake kalebu iketan saka macem-macem piranti kang ngasilake panas (piranti daya) kanggo spreaders termal.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !