• banner1
  • banner2 (1)
  • banner3 (1)
  • lim cepet

    lim cepet

  • SMD Patch Red Glue

    SMD Patch Red Glue

  • lim nambani UV & Moisture <br/>

    UV & Moisture
    lim nambani

  • Salah Epoxy Component <br/>

    Salah Component
    Epoxy

  • Panas konduksi Glue

    Panas konduksi Glue

  • Two Component <br/> adhesive

    Two Component
    adhesive

kok milih cardone

Perusahaan iki operasi macem-macem adhesives diimpor kanggo Enterprises industri, agen utama HAILOK (British Helek) lan LOCTITE (US Loctite), RITELOK (British Rexroth), CHEMITECH (Japan) lan ThreeBond) Saka produk adhesive, pasar kabeh liwat dodolan perusahaan country.The kabeh produk liwat sertifikat ISO9002 lan sertifikat QS9000, kualitas produk banget lan nambah layanan utama ciri operasi perusahaan.

Read More

Featured produk

perusahaan warta

    mikir kanggo wektu

    WhatsApp Online Chat !